Centru Scufundări

Scufundări tehnice

Vrei să duci experiența scufundărilor la un alt nivel? Aici este locul de unde poți continua această experiență fascinantă.

Intro to technical

Este un curs de introducere in scufundarile tehnice, cunoasterea si folosirea echipamentului NTECH, presupune folosirea echipamentului redundant de scufundare, single stage, drill uri de deprindere si dezvoltare a abilitatilor de gestionare a diferitor situatii de incidente.

Technical

Cavern

Pregatirea scafandrilor pt intoducere in mediul subacvatic subteran prin dobandirea de cunostinte teoretice, practice si abilitati care sa le permita accesul in spatiul de caverna pana la limita de 30m adancime si nu mai mult de 60 m liniari distanta directa spre suprafata apei si in limita in care patrunde lumina naturala.

Detalii
Technical

Cave 1

Pregatirea scafandrilor prin dobandirea de cunostinte teoretice, practice si abilitati care sa le permita accesul in galerii de pestera scufundate pana la adancimea de 30m, in limta utilizarii 1/3 din rezerva de gaz, scufundari fara decompresie, cu maxim doua jump-uri de la firul ghid principal si fara a aborga restrictii minore.

Detalii
Technical

Cave 2

Pregatirea scafandrilor prin dobandirea de cunostinte teoretice, practice si abilitati care sa le permita accesul in galerii de pestera scufundate pana la adancimea de 40m, in limta utilizarii 1/3 din rezerva de gaz, scufundari cu decompresie, navigatie complexa fara limita de penetrare

Detalii
Technical

Technical decompresion diver

Pregatirea scafandrilor prin dobandirea de cunostinte teoretice, practice si abilitati care sa le permita efectuarea de scufundari cu decompresie utilizand echipamentul NTECH, multiple deco stages, utilizand mai multe amestecuri respiratorii pentru diferitele faze ale scufundarii. Adancime maxima 56 m, pana in limita maxima a 30' de decompresie si utilizarea de gaze de decompresie pana la 100% oxigen.

Detalii